Team van de Week

Tijdens elke thuiswedstrijd van onze AVO selectie wordt het (jeugd)team van de week gepresenteerd. De spelers van dit team mogen samen met de spelers van AVO 1 het veld opkomen en worden aan het publiek voorgesteld. Voor AVO is dit al een jarenlange succesvolle traditie, en voor de jeugdspelers een ontzettend leuke ervaring. Natuurlijk ontbreekt ook een foto met de topspelers van AVO niet.

Het is de bedoeling dat het team van de week in de rust van de wedstrijd strafworpen gaat nemen, houd daar dus rekening mee en zorg dat je je korfbalkleding bij je (of aan) hebt !  Zaalschoenen, broekje / rokje en sportsokken. Shirts moeten door de teams zelf worden meegenomen en als het team ook een trainingspak van de vereniging heeft dan graag ook de trainingspakken mee nemen. Ook de trainer(s)/coach(es) wordt/worden verwacht hierbij aanwezig te zijn.

Mocht je deze middag niet aanwezig kunnen zijn, geef dit dan z.s.m. even door aan Gabriëlle van den Brink ( gabi74brink@gmail.com) zodat dit tijdig kan worden door gegeven aan de omroeper die bij de presentatie de namen van de kinderen op noemt.

Bij de volgende thuiswedstrijden van AVO 1 staan de volgende (jeugd)teams gepland:

 

 

Datum Wedstrijd Tijd Team v.d. week Aanwezig
12 januari AVO 1 – Heerenveen 1 19.15 uur AVO D2 18.05 uur
26 januari AVO 1 – OWK 1 17.50 uur AVO Kangoeroe’s 16.40 uur
9 februari AVO 1 – AKC (Al) 1 19.00 uur AVO E2 17.50 uur
9 maart AVO 1 – NIC. 1 19.10 uur AVO F1 18.05 uur
23 maart AVO 1 – Sparta (Zw) 1 19.00 uur AVO G-Team 17.50 uur

 

TEAM v.d. WEEK         TEAM v.d. WEEK         TEAM v.d. WEEK         TEAM v.d. WEEK