AVO 3 wint op eigen veld van KIOS 2

Home Nieuws AVO 3 wint op eigen veld van KIOS 2

Vandaag kwam KIOS 2 uit Ruinerwold op bezoek op sportpark Marsdijk, ondanks de harde wind en af en toe wat regen, werd het een prima wedstrijd.

Vanaf het beginsignaal werd er fanatiek gekorfbald en werd er ook veel gescoord, ondanks het overwicht bleef KIOS steeds aanhaken. Halverwege de 1e helft stond er een 6-4 voorsprong op het scorebord. Langzaam maar zeker liep AVO weg van haar tegenstander, vlak voor rust was het 10-7 en wisten de Assenaren nog eenmaal de korf te vinden, ruststand 11-7.

Na rust was het vooral zaak om de felle tegenstander niet dichterbij te laten komen. De 4-punts marge bleef steeds in tact en via 14-10 en 19-15 was de laatste treffer voor de gasten. De prima fluitende scheidsrechter floot voor het laatst bij een 19-16 eindstand.

Door deze overwinning nestelt AVO 3 zich in de grote middenmoot van de reserve 1e klasse A. Met 2 punten achter de koploper en 3 punten voorsprong op nummer 7 is het nu al een spannende competitie. As zaterdag gaat AVO 3 op bezoek bij Dalto 5.