AVO 3 wint in spannend duel van KZ 4

Home Nieuws AVO 3 wint in spannend duel van KZ 4

Na vorige week de competitie te zijn begonnen met een valse start (15-13 nederlaag bij Dindoa 3), was het vandaag tijd voor de eerste punten van de competitie.

Om 13.00 uur werd er gestart en de eerste aanvallen leverden direct doelpunten op. Bij een 4-2 voorsprong werden de volgende 2 AVO treffers afgekeurd en de gasten profiteerden, 4-5. Ondanks alle goede bedoelingen werd in de 2e fase van de 1e helft de korf maar moeilijk gevonden. Ook verdedigend ontbrak de absolute scherpte en liep KZ uit naar een 7-11 voorsprong bij rust.

Aan de 2e helft werd wederom sterk begonnen en al snel stond er een 10-12 stand op het scorebord. Halverwege de 2e helft stonden de ploegen weer naast elkaar (12-12) en namen de gasten een time-out. Ondanks dat KZ op 12-13 kwam, was het de thuisploeg die sterker was in de 2e helft. Via 16-15 gaf AVO nog even vol gas in de slotfase en werd er afgefloten bij een 20-17 eindstand.

Aanstaande zondag gaat AVO 3 op bezoek in Friesland bij SCO 3, we starten om 13.00 uur.