AVO 3 verzuimt te scoren en verliest daardoor in Ruinerwold

Home Nieuws AVO 3 verzuimt te scoren en verliest daardoor in Ruinerwold

Afgelopen zondag ging AVO 3 op bezoek bij KIOS 2. Door ziekte kon helaas niet de volledige equipe mee reizen naar Ruinerwold.

De thuisploeg startte fanatiek en scherp en stond binnen enkele minuten met 2-0 voor. Ook AVO vond vlot daarna de korf en draaide vervolgens de score om. Na 12 minuten spelen was er een 3-5 voorsprong. Ondanks veel gecreƫerde kansen donderde het scoringspercentage van AVO hard naar beneden. KIOS daarentegen vond steeds makkelijker de binnenkant van de korf. Bij rust stond er een 9-7 achterstand op het scorebord.

Na rust werd er eerst om en om gescoord, maar bleef de afronding van AVO ver onder de maat. KIOS bleef rustig haar aanvallen opzetten en liep uit naar een 16-10 voorsprong. De Assenaren rechtten nog eenmaal de rug en door 3 scores op rij, was het bij een 16-13 stand weer een wedstrijd. Wederom brak het lage scoringspercentage de Assenaren op en ook de warrig fluitende scheidsrechter hielp niet mee in deze fase van de wedstrijd. De thuisploeg liep langzaam maar zeker weg en won uiteindelijk verdiend. Einduitslag 22-16.

Door de nederlaag is AVO 3 op de laatste plaats terecht gekomen in de reserve 1e klasse A. Om weer aansluiting te vinden met de middenmoot zal er een resultaat gehaald moeten worden as zondag om 14.20 uur in de Marsdijkhal, tegenstander is dan AKC (A) 2. U bent van harte welkom!