AVO 3 verliest ongelukkig in slotfase van SCO 3

Home Nieuws AVO 3 verliest ongelukkig in slotfase van SCO 3

Vandaag ging de AVO 3 brigade richting Wolvega om het daar op te nemen tegen SCO 3. De thuiswedstrijd eindigde in een gelijkwaardige wedstrijd in een gelijkspel.

AVO begon scherp aan de wedstrijd, ondanks dat het aanvallend soms wat slordig was, werd er direct een voorsprong gepakt. Via 1-3 stond het halverwege de 1e helft 2-6 voor de Assenaren. De 4-punts voorsprong kon helaas niet vastgehouden worden, want ook de SCO schutters kwamen opgang. De rust werd bereikt met een 8-10 voorsprong.

Na rust werd het al snel 8-11 en leek AVO op de goede weg richting de winst. Zeker toen er halverwege de 2e helft een 12-16 tussenstand op het scorebord stond. Helaas ging de thuisploeg aan het wisselen en dat sorteerde effect. Mede door de wissels kwam SCO op het goede spoor, daarnaast was AVO wat ongelukkig in de afronding en was het plots 17-17. In de spannende slotfase kwam SCO tot tweemaal toe voor te staan. Op 19-18 maakte AVO weer verdiend gelijk, 19-19. Waar een puntendeling wellicht verdiend was, was het SCO die 1 minuut voor tijd van afstand de 20-19 binnen schoot. Een sneu verlies voor AVO 3 want ondanks een prima wedstrijd bleven de punten in Friesland.

Aankomend weekend is AVO 3 vrij, daarna wordt er gespeeld tegen AKC 2 (uit) en Mid Fryslan 3 (thuis). Om lijfsbehoud veilig te stellen zal er in deze wedstrijden een goed resultaat behaald moeten worden.